Olej jojoba - odkryj jego dobroczynne działanie!

Olej jojoba – odkryj jego dobroczynne działanie!

Olej jojoba ma bardzo szerokie zastosowanie. Ze względu na swoje właściwości jest składnikiem wielu leków i kosmetyków. Olej jojoba można znaleźć w olejkach, perfumach, a także innych produktach. Bywa też wykorzystywany przy wykonywaniu masaży, a także aplikowany na włosy. Pochodzenie i właściwości oleju jojoba Olej jojoba jest płynnym woskiem, który pozyskuje się z zarodków simondsii […]